contact

Klantenservice

address Ma - Vr 9:00 - 17:00
phone 038 422 72 23
mail info@drukwerkstad.nl
Drukwerkstad.nl
  • Laagste prijzen
  • Alles onder 1 dak
  • Eigen productie
  • FSC ® gecertificeerd
  • Gratis bestandscontrole
  • Veilig en online betalen
  • Gratis en blanco bezorgd
fsc shops

‘’Scoor bij ons,
maak de beste deal’’!
Jennifer

‘’Wij helpen u,
graag verder’’.
Jesse

1.Wat zijn de leveringsmomenten? Als u op dinsdag voor 12:00 een order plaatst, dan wordt deze dezelfde week gedrukt en de week daarna in de verspreiding meegenomen. De dag van de verpreiding varieert per postcode gebied. Voorbeeld; Levert u in week 1 het digitale pdf-bestand aan, dan wordt uw flyer/folder in week 3 verspreid. Verspreiding vindt plaats van vrijdag t/m de dinsdag.

2. Hoe lang duurt het drukken van mijn folder? Het aantal werkdagen dat het duurt om uw folder te drukken, is afhankelijk van welk soort folder of flyer u bestelt. Wij hanteren een levertermijn van zeven werkdagen voordat uw flyer of folder is gedrukt.

3. Op welke papiersoort wordt het gedrukt? De kwaliteiten bestaan uit 90, 135 en 250 grams. Allemaal voorzien van gesatineerd mc (glans).

4. Hoe wordt mijn drukwerk uiteindelijk verspreid? Uw drukwerk wordt samen met andere folders in een gecombineerd pakket niet geseald bezorgd. 
Wij verspreiden dat pakket via regionale verspreid organisaties in Nederland.

5. Houd ik als klant ook een aantal exemplaren over? Ja. De overige exemplaren die naar boven worden afgerond worden bij uw adres netjes afgeleverd.

6. Waarom zou ik een folder verspreiden? Met het verspreiden van een folder bent u verzekerd van aandacht en winkeltraffic. Meer dan 80 procent van de Nederlandse huishoudens maakt gebruik van huis-aan-huis folders. En terwijl veel consumenten tijdens de tv-commercials direct wegzappen, maken zij wel tijd voor het lezen van folders: in 2013 besteedde de consument wekelijks maar liefst 45 minuten aan het lezen van huis-aan-huis folders. Niet voor niets zien veel grote adverteerders huis-aan-huis communicatie als een belangrijk onderdeel van hun marketingbudget. Met folders bereikt u meer!

7. Vallen losse folders meer op dan folders in een verpakt pakket? Ja! Uit onderzoek is gebleken dat meerdere los ingestoken folders meer attentiewaarde krijgt dan de folders die u geseald ontvangt. Het is zelfs gebleken dat voor een bekende landelijke winkel keten, geseald verspreiden tot zelfs tot 20 procent minder kassa aanslagen zorgde. Dit is eigenlijk ook eenvoudig te verklaren omdat het losse pakket uit elkaar valt op elke deurmat. Hierdoor moet de consument alle folders bij elkaar pakken waardoor er grotere kans bestaat dat uw folder direct zichtbaar is.

8. Ik heb reeds folders. Hoe moet ik die aanleveren? Als u al gedrukte folders heeft, kunt u die voor verspreiding aanleveren bij Drukwerkstad. Wij zullen per mail het adres van het desbetreffende depot toesturen. Op basis van het door u gekozen verspreidgebied, wordt deze in de door u gekozen periode huis-aan-huis bezorgd.